Lucka 15 – Lite mera rosas julkalender

Redan i någon av de första luckorna tog vi YouTube till hjälp här i julkalendern och nu är det dags igen. Men denna gången ska vi inte hitta oss det där klippet som får oss att klucka av skratt. Denna gången skall vi hitta ett inspirerande klipp.

En av det bästa sakerna jag vet är att gå på föreläsningar. Det händer tyvärr inte speciellt ofta. Det glöms bort helt enkelt och så kostar det ju faktiskt en hel del också.

Därför är det såklart svårt att hitta hela föreläsningar gratis på YouTube men det är inte omöjligt att hitta delar av dem eller kortare varianter.

Idag har jag valt nedanstående. En föreläsare jag aldrig har lyssnat på in real life. Olof Röhlander. Men som jag gärna skulle vilja lyssna till. Hur kan man inte vilja lyssna till en persons om använder sig av ordet njutarbeta. Och så Renata Chlumska, som jag haft äran att lyssna på in real life. Kvinnan som efter att ha bestigit jordens kontinenters högsta berg och flera av dem flera gånger, nu vill åka ut i rymden. Varför? ”Because I want to see the world without boarders.

Varsågod. Två av mina favoriter. Sen kan du själv surfa in. Sök på inspiration och föreläsare och frossa bland alla klipp.

 


Läs också
De redan öppnade luckorna.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.