Lucka 14 – Lite mera rosas julkalender

131861_0

Om ni inte såg lucka 14 den dagen den verkligen skulle publiceras så är det helt korrekt.
Jag fuskar nämligen lite. Ibland har man en dag som är lite tuffare än de andra. Den fjortonde var en sådan dag. En dag när tunga saker fick mig att till och med fälla några tårar.

Jag har alltid varit ganska stark. Men i perioder har relativt små saker fått mig att kunna må dåligt ganska länge. Det har liksom dränerat mig på energi.

En konst som jag ändå har lärt mig behärska är att försöka se bortom det tunga. Se bakåt och tidigare liknande händelser som jag tagit mig igenom och som jag idag inte ens ägnar en tanke. Det som då för stunden är stort kan jag försöka att se i perspektiv och inte låta det påverka mig allt för mycket.

Det är mitt råd till dig. Din uppgift i den lite mera rosa julkalendern idag. När du känner dig nere, när något tynger dig. Kolla i backspegeln på allt du tagit dig igenom och tänk dig sedan framåt när det tunga är över. Det är den bilder du skall visualisera för att inte låta något tynga dig.


Läs också
De redan öppnade luckorna.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.