Lucka 12 – Lite mera rosas julkalender

Glädjen i dagens lucka hittar vi i en annan form av glädje.
Det är inte den kluckande glädjen av favoritlistan på Spotify utan istället glädjen i tacksamheten.

En ”ingift” släkting till mina barns släkt har som vana att varje dag lägga upp en uppdatering på Facebook om vad hon är tacksam för, tack Åsa, det är verkligen en fin rutin.

Och just det tar dagens lucka inspiration av. Stanna upp. Reflektera över dagen som gått och fundera på vad du är tacksam över. Det kan vara något som hänt under dagen eller som dyker upp i ditt sinne just idag. Stort eller smått.

2018-01-31 12.21.03

När mina tankar kring tacksamhet började formas inför detta inlägg dök helt oväntade tankar upp. Tankar på en saknad vän. Tankar på Sandra. De gör sig mer påminda ibland. Och jag tänker att hon kanske finns här just då för att jag behöver henne lite mer.

Och just idag finns du här. Och just idag, mitt i saknaden, är jag så otroligt tacksam att jag fick lära känna dig. Men också så otroligt tacksam att jag i januari i år, drygt tretton år efter den där annandagens morgon, fick besöka platsen där du togs ifrån oss. Tacksam att jag till slut fick stänga även den boken.

Sandra – minnet av dig och den du var är jag alltid tacksam för att jag får ha med mig. Tack för att jag fick en liten del av dig den tiden du var tilldelad här på jorden.

Älskad för alltid, saknad i evighet.


Läs också
De redan öppnade luckorna.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.