Lucka 11 – Lite mera rosas julkalender

Jag har den fula ovanan att ta fram telefonen det första jag gör på morgonen. Planen har varit att köpa mig en väckarklocka eftersom jag har det som argument till att telefonen ligger bredvid sängen.

Hur som helst. I morse tog jag fram den och scrollade genom Instagramflödet. Jag fastnade vid uppdateringen från en tjej jag följt i flödet ett bra tag redan när jag bodde i Malmö. Hashtagen hon använder ofta #sakersomfårmigattmåbra inspirerade mig till hashtagen #litemerarosa och därmed till hela denna bloggen.

Lina, eller @linruz som hon heter på sociala medier, hade i morse lagt upp bilden ovan med texten:

Jag blir mäkta imponerad av människor som ger komplimanger till personer de inte känner helt öppenhjärtigt. ❤️ Två ggr under en och samma timme på gymmet i kväll. Tänk om de visste hur mycket deras små ord berörde mig och gav mig styrka att kämpa vidare. Mer komplimanger till folk i min omgivning, får nog bli mitt löfte inför 2019.

Och kan det finnas ett bättre uppdrag för dagens lucka?
Det tar ingen tid och det är fullkomligt gratis.

Ge en komplimang till någon som inte förväntar sig det. Och när du ändå är igång. Fortsätt. Det finns ingen tidsbegränsning. Dela gärna med dig av dina komplimanger.


Läs också
De redan öppnade luckorna.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.