Lucka 10 – Lite mera rosas julkalender

Idag får luckan inspireras av min egen eftermiddag. Vid tvåtiden fick jag ge upp och packa ihop på jobbet för att åka hem och bädda ner mig på grund av en rejäl huvudvärk.

Det är sällan jag verkligen tillåter mig att bädda ner mig, jag brukar inte ha ro att göra det när allt kommer omkring, men idag hade jag inget val. Och när de där gångerna inträffar att jag bäddar ner mig har jag två favoriter jag drar igång på TV:n.  Beroende på läge blir det film eller favoritserien.

178391

Filmen har jag vid detta laget sett fler gånger än jag kan räkna – Eat, pray, love. En gång ska jag göra precis så. Resa iväg till Italien, Indien och Bali.

Är det serieläge är det bara att hoppas att det finns nya avsnitt av mitt favoritprogram Spårlöst och så ligger jag där och fulgråter när de hittar de saknade familjemedlemmarna.

Dagens lucka då och ditt uppdrag. Du kanske inte måste bädda ner dig på grund av huvudvärk men gör som jag ändå. Unna dig en lite stund i soffan eller där du trivs bäst och leta upp din favoritfilm eller favoritserie. Garanterad feelgood utlovas.


Läs också
De redan öppnade luckorna.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.