Lucka 5 – Lite mera rosas julkalender

För några veckor sedan kom ett meddelande från min vän Fia. Hon hade trillat över en av de bilder vi tog i Jönköping för snart två år sedan. Ni vet i ett desperat försök att få till en groupie anständig nog för att lägga ut på sociala medier. Det blev en hel serie bilder, varav detta är en av dem. Och nu hade Fia hittat bilden på min gamla blogg och skickade ett spontant meddelande (på tal om gårdagens lucka).

IMG_8912.jpg

Sedan mobilkamerans intåg har det blivit så enkelt att fotografera och många är de bilder i mitt mobilalbum som jag ofta tittar tillbaka på med en härlig känsla i magen och med ett leende som sprider sig över hela ansiktet.

Bilden här ovanför är en av dem. En annan – och ett genomgående tema här verkar vara Fia – är denna.

IMG_8370.jpg

Fia och Maja, två av mina absolut närmaste. Att de sedan tillsammans försöker knäcka nöten hur man öppnar den lilla portmonäväskan och inte lyckas kan vi kanske vara lite tyst om. Men skratten. Från magen. Ser ni dem? Ni kan nästan höra det va?

Dagens uppdrag då? Vilka är dina bilder som gör att leendet sprider sig från öra till öra, som gör dig lite lycklig? Har du dem till hands tittar du på dem, kanske lägger in dem i ett speciellt album i mobilen lätt att ha till hands när du som bäst behöver det. Ligger de undanstoppade i ett album, digitalt eller analogt? Då räcker det med att du tänker på dem. Tanken är ju faktiskt det som räknas.


Läs också
De redan öppnade luckorna.

Ett svar på “Lucka 5 – Lite mera rosas julkalender“

  1. Såklart att du ska resa till Oslo, det är en vacker stad, även på vintern – eller kanske just därför. Tokigt liksom att man kan ta skidorna på trikken/spårvagnen och 40 min senare är du i skidbacken liksom. Inte för att jag åker skidor men ändå:)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.