Galen shopping i Dubai

Sätter man ordet galen i närheten av ordet shopping och relaterar till mig handlar det oftast om att jag blir galen av hur mycket folk det är i affärerna, att det är galet mycket oordning så att man inte hittar något eller att priserna är galna. Väldigt sällan handlar det om hur galet mycket jag handlat. Och så är inte heller fallet när vi pratar om det jag kom hem med från Dubai. Jag behövde inte investera i en ny väska eller betala för övervikt (i alla fall inte på bagaget om man säger så). Ändå kom jag hem från Dubai med ungefär 300 % mer saker än jag kom hem med från New York där jag inte handlade någonting!

2018-04-07 15.57.43.jpg

I Dubai handlade jag ändå en mugg från Starbucks som jag inte har någon bild på samt det som kan beskådas här ovan. Jajamen, ni ser rätt. Små söta hjärtpost-its från världens största bokhandel som jag berättade om i inlägget från Dubai. Och – en rosa bucketlist-bok. Hur fin? Det fanns ett exemplar kvar i den ganska galna (här i nästan alla betydelser ovan, mycket folk och stökigt) Virgin Mega Store där jag hittade den. Och den är helt fantastisk. Den har en avdelning där man kan fylla i saker man redan har betat av på listan där det första jag ska skriva in är New York.

2018-04-07 15.59.01

Därefter finns det en avdelning där man skriver det man vill göra, vilka steg man behöver göra för att ta sig dit och sedan hur man upplevde det när man uppnådde målet. Utöver lite andra sidor med listor på ställen man vill åka till i allmänhet, restauranger man vill äta på och så vidare finns det små ordspråk i hela boken. Tänkvärda.

2018-04-07 16.12.24.jpg

Nu återstår en sak. Att hitta den perfekta pennan att skriva med – sedan börjar mitt dokumenterande.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.